Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Žreb parov - Mura pričenja proti Lendavi
5. avgust 1940

Na seji izvršilnega odbora so izžrebali pare I. razreda mariborske skupine vzhod. V tej skupini bodo tekmovali štirje klubi in sicer Drava, Lendava, Mura in Ptuj. Žreb je določil, da bo Mura prvenstvo pričela s prekmurskim derbijem, ki bo 22. septembra 1940 v Murski Soboti.

Tekme Mure v jesenskem delu sezone 1940/1941
22. september 1940 - Mura : Lendava
6. oktober 1940 - Ptuj : Mura
13. oktober 1940 - Drava : Mura

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu