Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Aljaž Antolin se je vrnil v Muro

Aljaž Antolin je igral drugo tekmo za Muro. Ob njem je Timi Max Elšnik. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

V Mursko Soboto se vrača otrok čarno-bejlih Aljaž Antolin, ki je odrasel v naši nogometni šoli, kjer je v mlajših selekcijah zbral 95 nastopov in ob tem dosegel 33 zadetkov. Aljaž je v sezoni 2020/21 debitiral v članski ekipi proti Taboru iz Sežane, nato pa se pred začetkom sezone 2021/22 preselil v Maribor. Doslej je za člansko ekipo odigral tri tekme. Po dveh letih in pol je na obojestransko željo, tako kluba, kot nogometaša, prišel čas, da se vrne v Fazanerijo in zaostri konkurenco na sredini igrišča.

Aljaž je sicer v preteklih dveh letih in pol zbral 65 nastopov v vseh tekmovanjih, obenem pa je tudi standardni član mlade slovenske reprezentance U21. Pogodbo z Muro je podpisal do 30.6.2026.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: "V zadnjih tednih se je ponudila priložnost, da Aljaža vrnemo v Fazanerijo, kjer se je začel njegov nogometni razvoj. Veseli me, da je bila tudi z njegove strani velika želja, da se vrne k nam in da je bila v njegovih mislih samo Mura. Verjamem, da bo dodana vrednost na sredini igrišča in bo zaostril konkurenco. Veseli me, da je naša prva okrepitev mlad in perspektiven nogometaš, obenem pa domačin, ki pozna Muro in okolje".

Aljaž Antolin, NŠ Mura: "Vesel sem vrnitve nazaj v Muro, kjer sem preživel osem let, tukaj sem preživel otroštvo. Mura mi je že takrat dala veliko in želim si, da se Mura vrne tja, kjer je že bila in dal bom vse od sebe, da pomagam pri izpolnitvi teh ciljev. Ko sem začel razmišljati o prestopu, je bila edina moja želja vrnitev v Muro, nič drugega me ni zanimalo. Rad bi še povedal, da mi je žal, če sem v preteklih tekmah kdaj v žaru borbe storil kaj takšnega, kar je razjezilo navijače. Verjamem, da se jim bom z igrami v čarno-bejlon oddolžil na igrišču".

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Aljaž Antolin

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu