Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Vladimir Kokol je novi trener murašic

Vladimir Kokol je prevzel vodenje murašic. Ob njem je tehnični vodja ženske ekipe Dejan Škerlak. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Na klopi murašic je pred začetkom priprav na spomladanski del prvenstva prišlo do spremembe. Bojana Jančarja je zamenjal Vladimir Kokol.

Klub se je v preteklih dneh sporazumno razšel z dosedanjim trenerjem Bojanom Jančarjem, nogometašice ŽNK Mura Nona pa bo po novem vodil Vladimir Kokol, ki je doslej vodil selekcijo U15 pri NŠ Mura.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: "Bojanu Jančarju se zahvaljujemo za delo, ki ga je opravil v preteklih mesecih, Murašice se nahajajo na prvem mestu, žal pa nam ni uspelo narediti tako želenega koraka naprej v Evropi. Želim mu vso srečo v prihodnje, s prihodom Vladimirja Kokola pa želimo storiti korak naprej v organizaciji in profesionalizaciji ženske ekipe. Cilji ostajajo postavljeni visoko, to je dvojna krona v prvenstvu in tako želeno napredovanje v drugi krog kvalifikacij v Ligi prvakinj".

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu