Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E70

V 70. epizodi podcasta Doj se prosi so se Jernej, Robert in Smiljan dotaknili imenovanja novega športnega direktorja v NŠ Mura. Kaj lahko pričakujemo od Roberta Korena in kako lahko pomaga s svojimi izkušnjami? Kakše so želje, predvidevanja za zimsko nogometno tržnico? Govora pa je tudi o dogajanju v drugih slovenskih klubih, ki so v tem času bolj ali manj aktivni. V času snemanja podcasta Aljaž Antolin še ni bil član Mure, je pa beseda vseeno tekla tudi o njemu in o tem, kaj bi njegov prihod pomenil. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Aljaž Antolin

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu