Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Še tri okrepitve in opravičilo navijačem

Novinarska konferenca. Od leve: Smiljan Kuhar (predstavnik za medije), Robert Koren (športni direktor) in Aljaž Antolin. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

V press centru na stadionu Fazanerija je potekala novinarska konferenca, na kateri sta spregovorila športni direktor Robert Koren in zadnja Murina okrepitev Aljaž Antolin.

Koren je dejal, da Mura načrtuje tri okrepitve in to ne glede na odhode. Dardan Shabanhaxhaj je z današnjim dnem 10% bližje odhodu kot je bil včeraj. Dejal je, da Mura išče mlade, kvalitetne in dokazovanja željne igralce. Žal se je poškodoval prvi strelec mladinske lige Jaka Domjan, ki bo odsoten najmanj mesec dni.

Aljaž Antolin se je za poteze, ki jih je storil v preteklosti opravičil navijačem. Po odhodu iz Maribora je imel dve izbiri - Domžale ali Muro, odločil pa se je za vrnitev domov. Dotaknil se je tudi Anteja Šimundže pod katerim ni dobival večjih priložnosti.

Prisluhnite celotni novinarski konferenci.

Aljaž Antolin se je predstavil novinarjem. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Aljaž Antolin

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu