Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Pripravljajo se tudi murašice

Evelina Kos. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Murašice so z uvodno večerjo in prvim treningom pričele s pripravami na spomladanski del sezone. V gostilni in piceriji Nona so opravile uvodno večerjo, na igrišču z umetno travo v Beltincih pa prvi trening, ki ga je vodil novi trener Vladimir Kokol.

Uvodnega treninga se je udeležilo 14 igralk in sicer: Asja Cvetkovič, Lea Dolinar, Neli Hofman, Neža Hrga, Lana Jakšič, Iva Kocijan, Špela Kolbl, Evelina Kos, Lucija Kos, Ana Marija Kršljin Stojič, Yana Malakhova, Živa Rakovec, Hana Serec in Teja Truntič. Na treningu sta manjkali Noelle Vilčnik in Anna Kristine Gornela.

Po neuradnih informacijah se je klub razšel s Tinkaro Testen, Laro Klopčič in Špelo Rozmarič. Slednja že trenira z ljubljansko ŽNK Olimpijo.

Nagovor predsednika Roberta Kuzmiča. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Murašice. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Večerja v Noni. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Lucija Kos in Yana Malakhova prebirata sporočila na svojih telefonih. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Evelina Kos, Neli Hofman in Noelle Vilčnik. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Robert Berendijaš. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Murašice na treningu v Beltincih. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Dekleta bo spomladi vodil Vladimir Kokol. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Stojijo: Dejan Škerlak (tehnični vodja), Hana Serec, Asja Cvetkovič, Evelina Kos, Neli Hofman, Teja Truntič, Domen Kotnjek (pomočnik trenerja), Robert Berendijaš (pomočnik trenerja). Čepijo: Vladimir Kokol (trener), Špela Kolbl, Lucija Kos, Živa Rakovec, Iva Kocijan, Yana Malakhova, Lea Dolinar, Neža Hrga, Lana Jakšič, Ana Marija Kršljin Stojič. Manjkata na prvem treningu: Noelle Vilčnik in Kristine Gornela Anna. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu