Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Shabanhaxhaj ne odhaja na osrednji del priprav

Dardan Shabanhaxhaj. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pred odhodom na glavni del priprav v Turčijo sta na novinarski konferenci spregovorila trener Vladimir Vermezović in Tilen Ščernjavič.

Vermezović: "S potekom priprav sem zelo zadovoljen. Igralci dajejo svoj maksimum, čeprav smo imeli zelo dosti težav z zmrznjenim igriščem. Velika zahvala gre tudi medicinskemu osebju, ki je kljub manjšim poškodbam storilo vse, da so se posamezni igralci lahko vrnili na igrišča. Mislim, da bomo na koncu prvega tedna priprav v Antalyji imeli na razpolago vse igralce. Tam bomo imeli tudi boljše pogoje za trening in naravno travo. Na pripravljalnih tekmah bodo vsi igralci dobili minutažo. Na začetku vsak po en polčas kasneje pa več. Verjamem, da bodo vsi izkoristili svoje priložnosti, posebej pa igralci, ki jeseni niso imeli večje minutaže. Aljaž Antolin je okrepil konkurenco v vezni liniji, zato je njegov prihod dobrodošel."

Trener se je na koncu dotaknil še želja v tem prestopnem roku. "Potrebujemo dobrega napadalca, ki se bo ujel z našim načinom igre. Na ostalih mestih smo popolnjeni, bo pa vsak igralec dobrodošel."

Vermezović je potrdil še, da v Turčijo ne bo odpotoval Dardan Shabanhaxhaj, ki bo ostal v Murski Soboti in nadaljeval z delom dokler se ne končajo pregovori o njegovem prestopu.

Mura bo v Turčijo odpotovala 17. januarja in bo tam ostala do 29. januarja.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Dardan Shabanhaxhaj

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu