Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E71

V 71. epizodi so Jernej, Matjaž in Smiljan gostili novopečenega športnega direktorja Mure, Roberta Korena. Slednji je postregel z marsikaterim zanimivim razmišljanjem in anekdotami, ob tem pa, kot pravi sam, prvič tudi javno povedal zakaj se je odločil za konec reprezentančne kariere. Po tem, ko je s sodelavci uspel na višji nivo dvigniti nogometno šolo, si zdaj za to prizadeva tudi kot športni direktor. Sprehodili so se tudi skozi njegovo bogato nogometno kariero, govora je bilo tudi o "spodletelem" prestopu v Manchester United. Kakšne bodo aktivnosti v prestopnem roku, kakšne so želje? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu