Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Prek Dunaja v Turčijo - tudi s Shabanhaxhajem

Zimske razmere na Fazaneriji. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NK Mura skozi čas

Nogometaši Mure so se v dopoldanskih urah odpravili na dunajsko letališče od koder bodo ob 13.55 poleteli na osrednji del priprav v Antalyjo. Nastanjeni bodo v hotelu Titanic Lara Deluxe. S priprav se vračajo 29. januarja.

Z ekipo vendarle tudi Shabanhaxhaj

Z ekipo bo odpotoval tudi prvi strelec Dardan Shabanhaxhaj. Še včeraj je namreč veljalo, da se bo pripravljal v Murski Soboti in čakal na prestop, ki bi se moral zgoditi v naslednjih dneh. Neuradne informacije pravijo, da bo na pripravah v Turčiji tudi Rubin Kazan, ki se je za Murinega ostrostrelca tudi najbolj ogrel. Tako obstaja verjetnost, da bo posel s prestopom izpeljan na turških tleh.

Brez Mihelaka, Petkovića ...

V Turčijo je odpotovalo 25 igralcev in sicer Florijan Raduha, Vid Šumenjak, Žiga Kous, Daniel Katić, Tilen Ščernjavič, Borna Proleta, Gaber Dobrovoljc, Leard Sadriu, Žan Trontelj, Klemen Pucko, Kai Cipot, Almin Kurtović, Filippo Tripi, Ben Cottrell, Matic Maruško, Ivan Šarić, Niko Kasalo, Timotej Brkić, Emir Saitoski, Luka Turudija, Nikola Jovićević, Aljaž Antolin, Amadej Maroša, Mihajlo Spasojević in Dardan Shabanhaxhaj. Na seznamu ni Mihelaka, ki se je pridružil reprezentanci. Manjka tudi poškodovani Jaka Domjan, ni pa niti Nikole Petkovića, ki je svojo epizodo v Murski Soboti bržkone že zaključil. Mihelak bo v Turčijo pripotoval 23. januarja.

Vsak drug dan tekma

Muraši bodo v Turčiji odigrali pet tekem.

20. 1. - Velež : Mura
22. 1. - Kisvarda : Mura
24. 1. - Rakow Czestochowa : Mura
26. 1. - TS Galaxy : Mura
28. 1. - Arsenal Tula : Mura

Na dujaksme letališču. Aljaž Antolin in Klemen Pucko. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Zdravnik Tadej Ratnik in Žiga Kous. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Dardan Shabanhaxhaj. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Ben Cottrell, Filippo Tripi in Leard Sadriu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu