Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Aljaž Strajnar popolnil vratarsko vrzel v mlajših selekcijah

Aljaž Strajnar Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Okrepitve oz. popolnitve kadra se ne dogajajo le v članski ekipi, temveč tudi v mlajših selekcijah. K črno-belim se seli obetavni vratar Aljaž Strajnar, ki prihaja iz Domžal. V klubu ob Kamniški Bistrici je naredil prve nogometne korake, tam pa je bil tudi član vseh mlajših selekcij. V lanski sezoni je zbral en nastop za kadetsko ekipo Domžal in štirinajst nastopov za mladinsko vrsto. Je tudi član slovenske reprezentance do 16. leta starosti.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu