Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Andrija Filipović zapušča Muro
13. avgust 2021

Hrvaški napadalec je bil član Mure dobro leto in pol, v tem času pa je za čarno-bejle zbral 32 nastopov v PLT, ob tem pa je dosegel štiri zadetke. Za Muro je zbral tudi en nastop v pokalnem tekmovanju in tri nastope v evropskih tekmovanjih, med strelce se ni vpisal. Z Muro se je veselil tako naslova pokalnih, kot državnih prvakov. Pogodbo, ki je sporazumno prekinjena, je imel sklenjeno do konca leta 2022.

Andriji se zahvaljujemo za njegov doprinos in mu želimo vse dobro v nadaljevanju kariere.

NE SPREGLEJTE

Andrija Filipović

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu