Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Ante Šimundža o napadu na vrh in 12. igralcu
4. maj 2020

Verjamem, da bo morala miniti še kakšna sezona, da bomo lahko odkrito napadli Evropo ali celo še kaj več. Foto: EKipaSN

Ante Šimundža je v video intervjuju spregovoril za lokalni medij sobotainfo.com, njegove besede pa so povzeli v Ekipi. Pravi, da bo morala miniti vsaj še kakšna sezona, da bo Mura lahko odkrito napadla Evropo ali celo kaj več.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu