Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Njegovo srce je črno-belo
4. maj 2020

Matka Obradovića je snubil Maribor, vendar je rekel NE in ostal pri Muri. Foto: EkipaSN

Tako si zapisali v Ekipi, kjer so šli po sledi govoric, da je Matko Obradović postal prvi izbor Maribora za vratarsko mesto. Matko, ki se je v Mursko Soboto preselil ravno iz Maribora (v sezoni 2018/2019), je dejal, da je Mura klub, ki ga zelo ceni in s katerim bi rad "rasel". Matko je zavrnil Maribor in ostaja pri Muri.

NE SPREGLEJTE

Matko Obradovič

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu