Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ante Šimundža ostaja trener Mure

Ante Šimundža leta 2021. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Klub je danes podal izjavo za javnost v kateri je demantiral zapise v nekaterih medijih, ki so poročali o tem, da bi naj Ante Šimundža po včerajšnjem remiju proti Domžalam podal odstopno izjavo. Kot so zapisali v klubu te trditve ne držijo.

"Takšni zapisi me čudijo. Očitno želi nekdo vnašati nemir tako med igralce, kot med navijače. Res je, smo v obdobju, ko nam rezultati ne gredo na roko, ampak nihče, niti klub, niti Ante Šimundža, ni razmišljal o tem, da bi se naša skupna pot končala. Takšne navedbe so smešne in so čista izmišljotina. V Muri delamo na dolgi rok, s trenerjem pa smo nedolgo nazaj tudi podpisali novo pogodbo. Ravno z delom na dolgi rok smo v zadnjih letih prišli do zgodovinskih uspehov, spomnimo se, kje smo bili leta 2017. Nekateri očitno vohajo neuspeh in se želijo naslajati ob seriji manj uspešnih rezultatov. Sami smo na drugi strani prepričani v dobro delo, za katerega verjamemo, da se nam bo obrestovalo in se bomo vrnili še močnejši. Mura je tako organizacijsko, kot finančno, med najbolj urejenimi klubi v Sloveniji in za prihodnost ni nobene bojazni," pravi športni direktor Denis Rajbar.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu