Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Ante Šimundža ostaja trener Mure
8. november 2021

Ante Šimundža leta 2021. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Klub je danes podal izjavo za javnost v kateri je demantiral zapise v nekaterih medijih, ki so poročali o tem, da bi naj Ante Šimundža po včerajšnjem remiju proti Domžalam podal odstopno izjavo. Kot so zapisali v klubu te trditve ne držijo.

"Takšni zapisi me čudijo. Očitno želi nekdo vnašati nemir tako med igralce, kot med navijače. Res je, smo v obdobju, ko nam rezultati ne gredo na roko, ampak nihče, niti klub, niti Ante Šimundža, ni razmišljal o tem, da bi se naša skupna pot končala. Takšne navedbe so smešne in so čista izmišljotina. V Muri delamo na dolgi rok, s trenerjem pa smo nedolgo nazaj tudi podpisali novo pogodbo. Ravno z delom na dolgi rok smo v zadnjih letih prišli do zgodovinskih uspehov, spomnimo se, kje smo bili leta 2017. Nekateri očitno vohajo neuspeh in se želijo naslajati ob seriji manj uspešnih rezultatov. Sami smo na drugi strani prepričani v dobro delo, za katerega verjamemo, da se nam bo obrestovalo in se bomo vrnili še močnejši. Mura je tako organizacijsko, kot finančno, med najbolj urejenimi klubi v Sloveniji in za prihodnost ni nobene bojazni," pravi športni direktor Denis Rajbar.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu