Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Reprezentančne obveznosti
9. november 2021

Pred igralci je zadnji letošnji reprezentančni premor, ki bo za nekatere deloven. Žan Karničnik je znova dobil vabilo selektorja članske reprezentance Matjaža Keka. V mladinsko reprezentanco U-21 je bil vpoklican Kai Cipot. Selektor Mile Ačimović je igralce zbral za kvalifikacijski tekmi za EURO2023 z Albanijo in Češko. Henrik Nerguti je prejel vabilo selektorja reprezentance Albanije U-19 za tri kvalifikacijske tekme za nastop na evropskem prvenstvu. V Slovensko reprezentanco U-18 pa je bil vpoklican Žan Buček. Reprezentanca bo igrala dve prijateljski tekmi proti Slovakom.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu