Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Reprezentančne obveznosti

Pred igralci je zadnji letošnji reprezentančni premor, ki bo za nekatere deloven. Žan Karničnik je znova dobil vabilo selektorja članske reprezentance Matjaža Keka. V mladinsko reprezentanco U-21 je bil vpoklican Kai Cipot. Selektor Mile Ačimović je igralce zbral za kvalifikacijski tekmi za EURO2023 z Albanijo in Češko. Henrik Nerguti je prejel vabilo selektorja reprezentance Albanije U-19 za tri kvalifikacijske tekme za nastop na evropskem prvenstvu. V Slovensko reprezentanco U-18 pa je bil vpoklican Žan Buček. Reprezentanca bo igrala dve prijateljski tekmi proti Slovakom.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu