Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Black Gringosi odpeljali pomoč v uničeno Petrinjo
9. januar 2021

Člani navijaške skupine Black Gringos so s klubskim avtomobilom dostavili pomoč v Petrinjo. Foto: facebook NŠ Mura

Ob koncu leta 2020 in v začetku 2021 je Hrvaško mesto Petrinja in okolico streslo več potresov. Najmočnejši se je zgodil 29. decembra 2020 ob 12.20 z magnitudo 6.4 po Richterju. Povzročil je veliko materialno škodo in socialno stisko. Danes so na pomoč priskočili tudi člani navijaške skupine Black Gringos. Prinašamo sporočilo, ki je bilo objavljeno na uradnem facebook profilu NŠ Mure.

Na svetu smo zato, da si pomagamo. Člani navijaške skupine Black Gringos so se danes odpravili na prizorišče uničujočega potresa na Hrvaškem, kjer se je z zbranimi donacijami v višini več kot 2000 EUR kupil material za sanacijo v potresu uničenih hiš. Donacije so s skupnimi močmi zbrali NŠ Mura, članski igralci NŠ Mura, Black Gringos, Rok Style, čajnica Dada, Mehomar, Okrepčevalnica Stara Möra, Marsel Rengeo in ostali.

Posledice potresa v Petrinji. Foto: facebook NŠ Mura

Posledice potresa v Petrinji. Foto: facebook NŠ Mura

Posledice potresa v Petrinji. Foto: facebook NŠ Mura

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu