Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Bodi prvak, cepi se!

Skupinska fotografija zdravstvenih delavcev in Murašev v prostorih kluba. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Zdravstveni dom Murska Sobota in državni prvaki NŠ Mura s sloganom BODI PRVAK, CEPI SE! pozivamo Pomurke in Pomurce, da se pridružijo skupnemu boju proti COVID-19 in se cepijo.

Pomurska regija za ostalimi slovenskimi regijami zaostaja v deležu cepljenih prebivalcev. Delež cepljenih z vsemi odmerki cepiva proti COVID-19 v Pomurju, po podatkih NIJZ, predstavlja danes, 7. junija 2021, 19,9 %, kar je manj od slovenskega povprečja in najmanj med vsemi slovenskimi statističnimi regijami.

Verjamemo, da so vrhunski športniki - državni prvaki v nogometu, z lastnim vzorom in dejanji, pokazali, da se odgovornost za skupno dobro začne pri vsakem posamezniku.

Z namenom obveščati o pomembnosti cepljenja, smo ZD Murska Sobota in igralci NŠ Mura pripravili skupno akcijo. Zdravstveno osebje ZD Murska Sobota je cepljenje nogometašev NŠ Mura izvedlo na stadionu Fazanerija.

Cepljenje nam bo vsem omogočilo bolj normalno življenje, tudi obiskovanje nogometnih tekem. Želimo si praznih bolnišnic in polnih stadionov.

Amadej Maroša Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Luka Bobičanec Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu