Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Luka Bobičanec
Luka Bobičanec leta 2020
Foto: Jurij Kodrun/m24.si
Datum rojstva
23. maj 1993
Spol
moški
Država
Hrvaška
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
8
Prvi nastop

5. avgust 2017 (pred 6 leti), 2. slovenska liga

Fužinar Ravne Systems : Mura 1 : 4

Zadnji nastop

30. november 2022 (pred 1 letom), Prva liga Telemach

Koper : Mura 0 : 0

Starost ob debiju
leta: 24, meseci: 2, dnevi: 13

Krilni napadalec je k Muri prišel pred tekmovanjem v 2. slovenski nogometni ligi in takoj zablestel. V drugoligaškem tekmovanju je v črno-belem dresu dosegel 15 zadetkov in osvojil naziv prvega strelca 2. SNL. Odlikuje ga enakovredna igra z obema nogama, poleg dobrega strelca pa velja za odličnega podajalca. Medžimurec je v svoji karieri igral za Čakovec, Medžimurje in avstrijske nižjeligaše, pred leti pa je pol leta nastopal za lendavsko Nafto v 3. SNL vzhod. Pred prihodom na Fazanerijo je igral za domači NK Polet iz Svetega Martina na Muri. Pomladi 2019 je z Muro podaljšal sodelovanje vse do 30. 5. 2022.

Luka Bobičanec se pripravlja na izvajanje najstrožje kazni.
Luka Bobičanec se pripravlja na izvajanje najstrožje kazni.
Luka Bobičanec na medijskem terminu pred tekmo Mura : Maribor (14. 3. 2021).
Luka Bobičanec na medijskem terminu pred tekmo Mura : Maribor (14. 3. 2021).

Luka Bobičanec - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu