Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Člani premagali mladince

Andrija Filipović v boju za žogo z mladincem Alešem Štornikom. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

20. marca 2021 ob 10.00 sta se v Renkovcih na pripravljalni tekmi pomerili članska in mladinska (U19) ekipa Mure. Po devetdesetih minutah so slavili člani s 7:1. Članska ekipa je nastopila v belih dresih, mladinska pa v črnih. Za člane so zadetke dosegli Klepač (4), Filipović, Mandić in K. Cipot. Za mladinsko je bil uspešen Štrakl.

Obe ekipi se pripravljata na nadaljevanje prvenstva, ki se nadaljuje prvi vikend v aprilu. Člane čaka zadnja četrtina prvenstva, mladinska ekipa pa bo po dolgem premoru zaradi koronavirusa, nadaljevala tekmovanje v 1. slovenski mladinski ligi.

Pri članski ekipi sta po dolgem času zaradi poškodbe priložnost dobila Karamarko in Mandić. Ante Šimundža je dal priložnost igralcem, ki so na zadnjih tekmah igrali nekoliko manj. Igrali so: Zalokar, Kous (Šturm), Travner, Karamarko, Pucko, Kozar (c), Ouro, Mandić, K. Cipot, Filipović in Klepač.

Trener mladinske ekipe Darjan Slavic je priložnost ponudil sledečim igralcem: Erjavec, Štornik, Miličevič, Kraner, Ščernjavič, Erniša (c), Štefanec, Kosi, Štrakl, T. Cipot in Hari. Igrali so še: Prapotnik, A. Novak, Bek, Košti, Donko, Rantaša.

Članska ekipa bo naslednjo pripravljalno tekmo igrala 27. marca v Koprivnici proti Slaven Belupu.

Tio Cipot v črnem in Samsindin Ouro v belem dresu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Marko Miličevič in Kai Cipot. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Mihael Klepač je dosegel štiri zadetke. Zaustaviti ga poskuša Aleš Štornik. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Dvoboj črnih in belih v Renkovcih. Pri žogi Domen Štefanec. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu