Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

V reprezentančnem premoru dve pripravljalni tekmi

Pogled na Fazanerijo iz zraka leta 2020. Avtorske pravice: www.nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši prve lige Telekom Slovenija so že krepko zakorakali v tritedenski reprezentančni premor. Mura bo naslednjo prvenstveno tekmo igrala v ponedeljek, 5. aprila 2021 ob 17.00, ko bo na Fazaneriji gostila aktualne državne prvake Celje.

Kot je dejal Ante Šimundža, si želijo črno-beli pred finišem prvenstva predvsem zbistriti in spočiti glave. Igralci trenirajo v Renkovcih in Rakičanu, predvidoma pa bodo odigrali dve pripravljalni tekmi in sicer proti mladinski ekipi Mure ter proti Slaven Belupu. Tekma z mladinsko ekipo bo v soboto, 20. marca, tekma s hrvaškim prvoligašem pa 27. marca v Koprivnici. Čas pričetka obeh tekem zaenkrat še ni znan.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu