Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Damir Čontala ni več strokovni vodja šole

Damir Čontala po mesecu dni zapušča krmilo vodje nogometne šole Mura. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Damir Čontala, ki je 12. aprila postal strokovni vodja nogometne šole, po vsega mesecu dni zapušča to delovno mesto. Z vodilnimi možmi kluba se je dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe, razlogi za to pa zaenkrat niso znani.

Mura novega vodjo nogometne šole ne bo imenovala, temveč bo nekoliko večje pristojnosti dobil trener kadetske vrste Mure Robert Koren, ki bo koordiniral delo v selekcijah U15 do U19.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu