Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E22

V novi epizodi podcasta Doj se prosi je govora o trilerju Mure in Kopra. Zvonko se ob tem sprašuje, če je Fazanerija morda izgubila nekaj energije, ki je bila prisotna v preteklih letih in kako jo povrniti. Govora je tudi o tem, da bo tekma z Olimpijo pravi pokazatelj, če se vrača "prava" Mura. Tokratni gost preko telefona pa je nekdanji vratar Mure in Kopra Robert Volk, ki je povedal marsikaj zanimivega in se z veseljem spominjal časov, ki jih je preživel v Fazaneriji.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu