Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Znani možni nasprotniki Mure v 2. krogu Pokala Pivovarne Union
15. september 2022

Logotip Pokala Pivovarna Union Avtorske pravice: nzs.si, union.si Foto: nzs.si

Muraši dobili možne nasprotnike v 2. krogu Pokala Pivovarne Union Murska Sobota. Včeraj, 14.09.2022, so bile odigrane tekme prvega kroga pokala. Kot zanimivost pa izpostavimo, da so napredovale vse domače ekipe.

Rakičan 5:2 Mura veterani

Serdica Kleparstvo Šinko 1:0 Mlinopek Križevci

Beltinci Klima Tratnjek 6:0 Kema Puconci

Cven 5:1 Roma

Veržej 4:2 Radgona

Radenska Slatina 3:0 Apače

Čarda Martjanci 1:0 Cankova

Avto Rajh Lutomer 1:0 Grad

Aluvar Gančani 4:2 Tromejnik Montpreis

 

Možni nasprotniki Mure, ki se v pokalno tekmovanje vključi v 2. krogu, so torej Rakičan, Serdica, Beltinci, Cven, Veržej, Slatina, Čarda, Ljutomer in Gančani. Kot so nam sporočili iz Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota se bo žreb izvedel v torek, 20.09.2022 ob 13.00 uri na sedežu MNZ Murska Sobota. Drugi krog pokala se odigra v sredo, 19.10.2022.

Možen je torej Prekmurski derbi Mura – Beltinci, ki se je na ligaški sceni nazadnje igral v Murski Soboti, 15. aprila 2017, ko sta obe ekipi nastopali v 3. ligi vzhod.

V tretjem krogu se zmagovalci desetih obračunov 2. kroga selijo na nacionalno raven.

Čudež pokala so že doživeli v MNZ Nova Gorica, kjer je ND Gorica po streljanju enajstmetrovk izpadla proti Vipavi (Vipava trenutno še brez zmage v tretji ligi Zahod med 14 klubi zaseda 12. mesto). Prav tako je Idrija (trenutno igra v ligi MNZ Nova Gorica) po streljanju enajstmetrovk izločila ND Bilje, ki trenutno zasedajo 3. mesto v drugi ligi.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu