Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Znani možni nasprotniki Mure v 2. krogu Pokala Pivovarne Union

Logotip Pokala Pivovarna Union Avtorske pravice: nzs.si, union.si Foto: nzs.si

Muraši dobili možne nasprotnike v 2. krogu Pokala Pivovarne Union Murska Sobota. Včeraj, 14.09.2022, so bile odigrane tekme prvega kroga pokala. Kot zanimivost pa izpostavimo, da so napredovale vse domače ekipe.

Rakičan 5:2 Mura veterani

Serdica Kleparstvo Šinko 1:0 Mlinopek Križevci

Beltinci Klima Tratnjek 6:0 Kema Puconci

Cven 5:1 Roma

Veržej 4:2 Radgona

Radenska Slatina 3:0 Apače

Čarda Martjanci 1:0 Cankova

Avto Rajh Lutomer 1:0 Grad

Aluvar Gančani 4:2 Tromejnik Montpreis

 

Možni nasprotniki Mure, ki se v pokalno tekmovanje vključi v 2. krogu, so torej Rakičan, Serdica, Beltinci, Cven, Veržej, Slatina, Čarda, Ljutomer in Gančani. Kot so nam sporočili iz Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota se bo žreb izvedel v torek, 20.09.2022 ob 13.00 uri na sedežu MNZ Murska Sobota. Drugi krog pokala se odigra v sredo, 19.10.2022.

Možen je torej Prekmurski derbi Mura – Beltinci, ki se je na ligaški sceni nazadnje igral v Murski Soboti, 15. aprila 2017, ko sta obe ekipi nastopali v 3. ligi vzhod.

V tretjem krogu se zmagovalci desetih obračunov 2. kroga selijo na nacionalno raven.

Čudež pokala so že doživeli v MNZ Nova Gorica, kjer je ND Gorica po streljanju enajstmetrovk izpadla proti Vipavi (Vipava trenutno še brez zmage v tretji ligi Zahod med 14 klubi zaseda 12. mesto). Prav tako je Idrija (trenutno igra v ligi MNZ Nova Gorica) po streljanju enajstmetrovk izločila ND Bilje, ki trenutno zasedajo 3. mesto v drugi ligi.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu