Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - S01/E10

V deseti epizodi podcasta Doj se prosi so se ustvarjalci sprehodili skozi letošnjo sezono v prvenstvu in Konferenčni ligi. Beseda je tekla tudi o doslej najbolj donosnem poslu čarno-bejlih, v graški Sturm se seli Tomi Horvat. Navijačica Trejza ima posebno sporočilo za Nina Koutra, sami pa odgovarjamo na vprašanja, ki se prav tako tičejo nekdanje čarno-bejle desetke. No, na začetku ne manjka niti popkulturni kotiček in "fektanje" kart za koncert Dubioze Kolektiv na Soboških dnevih.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu