Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ena najrazburljivejših tekem pripadla Muri

V zadnji tekmi letošnjega prvenstva je Mura v Murski Soboti gostila mariborsko Slavijo in zmagala s 4:3. Gostje so ob polčasu vodili z 1:3.

To je bila ena izmed najrazburljivejših tekem, kar jih je bilo v Murski Soboti. Gostje so se prikazali v izredno dobri luči in presenetili s svojo angažiranostjo in kvaliteto. Slavija je v prvem polčasu zabila kar tri zadetke, vendar se je Mura v drugem delu pobrala in tekmo obrnila sebi v prid.

V zadnjem krogu se je zopet zgodila neprimerna gesta. Tokrat so Ptujčani obvestili vodstvo tekmovanja, da zaradi poškodovanih in bolnih igralcev ne bodo igrali prvenstvene tekme z Građanskim. Građanski je posledično še drugič zmagal s 3:0. Pred tem je brez borbe zmagal proti Lendavi. Čakovčani so posledično osvojili prvo mesto v skupini, primer prepuščenih tekem pa obravnava Ljubljanska nogometna zveza, ki bo kmalu sporočila svojo odločitev glede prvenstva.

Po koncu prvenstva v II. razredu skupine Maribor je stanje na lestvici sledeče:

1. Građanski Čakovec   10 8 1 1 31:14 17
2. Mura         10 8 0 2 46:15 16
3. Lendava        10 6 1 3 29:23 13
4. Drava         10 3 0 7 16:47 6
5. Slavija Pobrežje   10 2 1 7 22:22 5
6. Ptuj         10 1 1 8 10:33 3

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu