Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Filippo Tripi, najboljši igralec Mure proti Celju

Filippo Tripi, najboljši posameznik Mure proti Celju. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Obiskovalci naše spletne strani ste za najboljšega Murinega igralca na tekmi proti Celju izbrali Filippa Tripija. S povprečno oceno 7.38 je premagal vratarja Klemna Mihelaka, ki je dobil oceno 7.31. Na tretje in četrto mesto sta se uvrstila Zličić in Shabanhaxhaj, razlike med vodilnimi pa so bile izjemno majhne.

To je bila prva tekma Tripija v dresu Mure. Igral je na mestu zadnjega veznega, debitiral pa je pri starosti 21 let.

Najboljših pet po vašem izboru:
1. Filippo Tripi - 7.38
2. Klemen Mihelak - 7.31
3. Lazar Zličić - 7.28
4. Dardan Shabanhaxhaj - 7.22
5. Kai Cipot - 6.36

Kako so igrali?

Kako so igrali Muraši na tekmi Celje : Mura 2:1, ki je bila odigrana 11. februarja 2023?

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 147.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu