Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Gostovanje v Celju skozi navijaški foto objektiv

Med tekmo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Pristaši Mure smo se v soboto znova izkazali z množičnim gostovanjem. Tokrat smo dodobra napolnili celjski stadion in med 2190 gledalci predstavljali večino. Iz Murske Sobote se je na pot odpravilo kar nekaj avtobusov, veliko navijačev pa je prišlo v lastni režiji. Celju smo dokazali kaj pomeni pripadnost in to ne glede na končni rezultat in mesto na lestvici. Nekaj utrinkov smo zbrali na spodnjih fotografijah in video posnetku.

Ogrevanje pred tekmo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Pred pričetkom tekme. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Muraši so po koncu tekme pozdravili svoje pristaše. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Pogled na glavno tribuno cejskega stadiona. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pogled na glavno tribuno stadiona v Celju. Pristaši Mure so bili stacionirani v dveh desnih blokih. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: zaslonski posnetek

Kako so igrali?

Kako so igrali Muraši na tekmi Celje : Mura 2:1, ki je bila odigrana 11. februarja 2023?

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 147.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu