Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Fotozgodba gostovanja v Šiški

Pristaši Mure smo se v soboto odpravili na gostovanje v Šiško na stadion Športni park Šiška Ljubljana. Oblačna sobota je na stadion privabila 800 gledalcev. Tudi tokrat je na stadionu bilo kar nekaj pristašev iz Murske Sobote, ki so prišli na tekmo v lastni režiji. Nekaj utrinkov smo zbrali na spodnjih fotografijah.

Kako so igrali?

Kako so igrali muraši proti Bravu na tekmi, ki je bila odigrana 25. februarja 2023? Ocenite igralce od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno ponedeljka, 27. februarja, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 78.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu