Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Fotozgodba s ptičje perspektive in severne tribune

Pred pričetkom tekme Mura : Bravo (29. april 2023). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Tekmo med Muro in Bravom smo si tokrat ogledali s severne tribune, kjer se je znova zbralo manj gledalcev kot običajno in to kljub temu, da je bil možen vstop s Kopališke ulice. Tako kot ponavadi, jih večina še vedno raje vstopa skozi glavni vhod in se potem nastani na južni tribuni. Ima pa spremljanje tekme na severni tribuni svoj čar in nas zbrane nostalgično vrača v devetdeseta leta, ko se je tukaj gnetlo največ gledalcev.

Tekma sama ni ponudila naboja, ki ga doživljamo ob derbijih, so nas pa znova razočarali igralci. Po zadnjem sodniškem žvižgu so popadali po tleh in kar nekaj časa niso mogli verjeti kaj se jim je zgodilo. Na koncu jih je devet častno odšlo do Black Gringosov. Pohvale za tole!

Pogled na stadion pred pričetkom tekme Mura : Bravo (29. april 2023). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Pogled za severno tribuno v smeri igrišča. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Vhod pri severni tribuni. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Pogled na igrišče. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Tekma in ogrevanje igralcev. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Kot Mihaela Klepača. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Navijač na severni tribuni. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Navijač na severni tribuni. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Zagovor igralcev pri najzvestejših navijačih. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Kako so igrali?

Nogometaši Mure so v 33. krogu prve lige Telemach gostili Bravo. Kako so igrali? Ocenite igralce od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Na seznamu so igralci, ki so brez podaljška igrali vsaj 5 minut. Ocenjevanje poteka do vključno 30. aprila, ko bomo objavili rezultate.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 50.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu