Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Petar Shopov?

Petar Shopov z nogometaši iz svoje akademije. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: osebni arhiv Petra Shopova

V sezoni 2004/2005 je za Muro igral bolgarski napadalec Petar Shopov. Član našega kluba je postal 25. julija 2004, potem ko je nekaj tednov prej na Fazaneriji v dresu Slavije iz Sofije igral na memorialu Ferija Maučeca. Za črno-bele je odigral 19 tekem in dosegel 2 zadetka. Ge je Petar Shopov?

"Po končani igralski karieri sem ostal v nogometu. V lasti imam nogometno akademijo, v kateri izvajam individualne treninge z nogometaši. Poudarek dajemo tehničnemu, psihološkemu in koordinacijskemu razvoju igralcev vseh starosti.

Muro še vedno spremljam in sem zelo vesel, da je osvojila pokalni in državni naslov. Želim si, da bi te dosežke kmalu spet ponovila. Njen tedanji trener Ante Šimundža danes opravlja dobro delo v Ludogorcu. Obžalujem edino, da v času mojega igranja za Muro nisem pokazal vsega najboljšega."

Petar Shopov z igralci iz svoje akademije. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv Petra Shopova

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Petar Shopov

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu