Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Grabić o stanju duha v slačilnici

Glavni trener Dejan grabić in trener vratarjev Aleš Luk. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Po tekmi med Mariborom in Muro je za medije spregovoril trener Dejan Grabić, ki je presenetil iz izjavo o stanju v slačilnici, v kateri očitno ni prave povezanosti, temu primerni pa so tudi rezultati. Dejal je: "Podoba je boljša, vendar govorimo tudi o energiji in povezanosti, o tem, da 'nogometni bog' nekaj vrne ter zabiješ ali pa ne prejmeš gola. To povezanost smo imeli na prvih dveh, treh tekmah. Takrat se je čutila konkurenca, da je en živel za drugega in se je boril za ekipo. Takrat smo zadevali tudi iz polpriložnosti in preživeli tudi, ko so imeli nasprotniki več priložnosti. O tem govorim. Zakaj? Pri nas je tako zelo jasno, da v slačilnici nimamo prave ekipne energije. To je ena od večjih težav, saj obstajajo klani, ki jih je treba razbiti in povezati ekipo. Ne smemo se deliti na Slovence in tujce, takšne in drugačne, ampak se moramo povezati. Ko živiš en za drugega, lahko obrnemo takšno tekmo in to počnemo v seriji."

Podobno izjavo je takoj po tekmi dal tudi za televijo Šport TV. "Maribor v prvem polčasu ni resno streljal na gol pa je vodil z 2:0. Ne morem verjeti, da smo dobili dva avtogola. Zadovoljen sem z odzivom po zaostanku. Danes se nam je vrnilo za nedisciplino na in ob igrišču skozi celotno sezono. Ima pa ekipa ogromno potenciala. Imamo kakovost, vendar ti nogometni Bog ne da ker si ne zaslužiš. Vemo kako bomo to spremenili. Narediti bomo morali korenite spremembe, " je dejal Murin strateg, ki ga v prihodnjih tednih čaka obilo dela.

Kako so igrali?

V 34. krogu so črno-beli gostovali v Mariboru.  Kako so igrali? Ocenite igralce od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Na seznamu so igralci, ki so brez podaljška igrali vsaj 5 minut. Ocenjevanje poteka do vključno 4. maja, ko bomo objavili rezultate.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 41.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu