Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

In Memoriam: Jožef Vouri (1944 - 2021)
17. julij 2021

Jožef Vouri leta 2001. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Franc Bobovec

V 77. letu starosti je umrl nekdanji direktor nogometnega kluba Mura Jožef Vouri. Direktorsko funkcijo je nastopil poleti 2001, ko je trener Mure postal Dušan Savić. To funkcijo je opravljal do avgusta 2003, ko ga je zamenjal Ladislav Orban.

Ohranili ga bomo v trajnem spominu.

NK Mura iz leta 2001. Tega leta je trenersko krmilo prevzel Dušan Savić, direkor je bil Jožef Vouri, športni direktor pa Srečko Ilić. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Franc Bobovec

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu