Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Iz Mure zaradi dvojnega vida

Ante Miše v dresu Mure. Foto: EkipaSN

Ante Miše je zaključek svoje igralske kariere preživel v Murski Soboti. Hrvat, ki je večino svoje kariere preživel v splitskem Hajduku je dres Mure nosil v sezoni 2003/2004 in 2004/2005. Zbral je 28 prvenstvenih in 2 pokalna nastopa, dosegel pa je tudi en zadetek in sicer proti Beli Krajini. V časniku ekipaSN so z njim naredili intervju, kjer je spregovoril tudi o Muri in o tem zakaj je predčasno kopačke "obesil na klin". Muro je namreč zapustil sredi sezone, saj je svojo zadnjo tekmo odigral 2. aprila 2005 proti Primorju.

IZ MEDIJEV

Trener Mure Milan Miklavič in Ante Miše. Fotografija je nastala poleti 2004. Foto: EkipaSN

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Ante Miše

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu