Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Je prazna Fazanerija že razprodana?

V Ekipi pišejo o tem, da Muro v treh dneh čakata dva obračuna z Aluminijem in da bodo črno-beli na obeh tekmah šli na zmago.

Pišejo prav tako o tem, da prodaja kart za tekmo med Muro in Taborjem poteka zelo dobro. Naj spomnimo, gre za tekmo, bo odigrana brez gledalcev, zna pa se zgoditi, da bo prodanih več kart, kot pa je kapaciteta stadiona.

Pred nadaljevanjem prvenstva pa bodo morali vsi igralci iz vseh desetih klubov na obvezno testiranje za koronavirus. Nogometaši Mure bodo morali na testiranje v Maribor.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu