Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nadaljevanje prvenstva po koronavirusu

Z jutrišnjo tekmo med Aluminijem in Muro se bo nadaljevalo prvenstvo v Prvi ligi Telekom Slovenije. Naši nogometaši so odigrali zanjo tekmo pred prekinitvijo (Olimpija : Mura 8. marec 2020), odigrali pa bodo tudi prvo po prekinitvi (Aluminij : Mura 5. junij 2020).

Pred nadaljevanje prvenstva pa so morali vsi nogometaši na testiranje za koronavirus. Kot pišejo v Ekipi, bi naj bili vsi nogometaši negativni na testih.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu