Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako se izkazali muraši proti Kopru?

Black Gringosi so bili standardno dobri. Kaj pa igralci? Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Za nami je tekma 27. kroga prve lige Telemach v kateri je Mura gostila Koper. Kako so igrali muraši? Ocenite igralce z oceno od 1 do 10. Ocenjevanje je anonimno in za njega ni potrebna nobena registracija. Glasovi služijo za izbiro najboljših posameznikov Mure v spomladanskem delu sezone 2022/23.

Kako so igrali?

Kako so igrali muraši na tekmi proti Kopru, ki je bila odigrana 16. marca 2023? Ocenite igralce od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 17. marca, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 83.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu