Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kakšne ocene si zaslužijo muraši proti Olimpiji?

Muraši v Ljubljani niso izkoristili svojih priložnosti in na koncu ostali praznih rok. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Tako kot po vsaki tekmi vas tudi tokrat vabimo, da podelite ocenite posameznikom Mure, ki so odigrali tekmo proti Olimpiji. Žal so črno-beli znova klonili v izdihljajih tekme, čeprav so odigrali zelo dobro, pošteno in bi z malce sreče lahko s Stožic odnesli dosti več. Kdo si je zaslužil najvišjo in kdo najnižjo oceno?

Ocenjevanje je anonimno in brezplačno, služi pa za izbor najboljšega posameznika Mure v sezoni 2023/24 po vašem izboru. Vzelo vam bo minutko časa.

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na tekmi proti Olimpiji (12. november 2023). Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Vladimirja Vermezovića in glavnega sodnika Mateja Juga.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 14. novembra, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 43.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu