Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kdo od murašev si zasluži najvišjo oceno?

Ena izmed akcij Mure v drugem polčasu na tekmi Mura : Domžale. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Nogometaši Mrue so teden zaokrožili z drugo domačo zmago. Na Fazaneriji so s šörcon Žana Trontlja premagali Domžale z 1:0. Ocenite vsakega posameznika Mure. Na seznamu so izralci, ki so brez podaljška igrali vsaj pet minut.

Ocene služijo za izbor najboljšega nogometaša Mure po mnenju obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na zadnji domači tekmi v koledarskem letu 2023. Mura je 10. decembra 2023 gostila Domžale. Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Vladimirja Vermezovića in glavnega sodnika.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 12. decembra, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 91.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu