Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Lan Erjavec in Tio Cipot v reprezentanci U19
7. september 2021

Tio Cipot na tekmi s Francijo, ki je bila odigrana 7. septembra 2021. Tekma se je končala z 2:2. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nzs.si

V reprezentančnem premoru je bila aktivna tudi selekcija U19, ki jo vodi selektor Boštjan Cesar. Reprezentanca je sodelovala na prijateljskem turnirju na katerem so igrale še reprezentance Severne Makedonije, Rusije in Francije. Turnir je potekal v Sloveniji.

Vpoklic sta dobila tudi dva Muraša, Tio Cipot in vratar Lan Erjavec.

Lan Erjavec in Tio Cipot. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: facebook NŠ Mura

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu