Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Lovrić se seli v Ukrajino
11. avgust 2021

Dragan Lovrić, ki se je Muri pridružil seprembra 2020, ni več član Mure. Prestopil je v ukrajinskega drugoligaša Kryvbas Kryvyi Rih. Lovrić je za Muro zbral 23 nastopov, od tega 21 v prvenstvu, en pokalni nastop in en nastop v kvalifikacijah za ligo Europa. Debitiral je 17. septembra 2020 proti Aarhusu.

NE SPREGLEJTE

Dragan Lovrić

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu