Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Muraši odleteli po napredovanje
11. avgust 2021

Črno-beli čakajo na vkrcanje na letalo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so se danes ob 9.30 odpravili na pot v Vilno, kjer se bodo jutri ob 19.00 pomerili z Žalgirisom. Tekma je za Muro zelo pomembna, saj bi si v primeru zmage zagotovili evropsko jesen in s tem najmanj skupinski del konferenčne lige.

V primeru zmage nad Žalgirisom se bodo v pray offu kvalifikacij za Ligo Europa pomerili s Šturmom iz Gradca. Poraz bi pomenil nadaljevanje dvobojev v kvalifikacijah za konferenčno ligo, kjer bi se pomerili z zmagovalcem dvoboja Prishtina (KOS) : Bodø/Glimt (NOR).

V Vilno je odpotovalo 21 igralcev in sicer: Matko Obradović, Marko Zalokar, Lan Erjavec, Matic Maruško, Mihael Klepač, Jan Gorenc, Žan Karničnik, Žiga Kous, Kai Cipot, Klemen Šturm, Nik Lorbek, Tomi Horvat, Alen Kozar, Marko Brkić, Mitja Lotrič, Luka Bobičanec, Amadej Maroša, Tio Cipot, Klemen Pucko, Žiga Škoflek in Staniša Mandić. V zadnjem trenutku je za pot v Litvo zaradi poškodbe odpadel Marin Karamarko.

Preden so črno-beli pristali na letališču v Vilni je anonimni klicatelj sporočil, da je v letališčki stavbi bomba. Policija je izpraznila letališče in ga zaprla, iskanju eksplozivnega sredstva pa se je pridružila tudi vojska. Na koncu so ugotovili, da je šlo za lažni klic in letalo s posadko Mure je lahko varno pristalo v glavnem mestu Litve.

Nogometaši Mure so v Vilno poleteli z letališča Maribor. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Amadej Maroša in Matic Maruško. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pred vstopom na letalo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu