Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Luka Bobičanec podaljšal zvestobo Muri

Luka Bobičanec in Denis Rajbar. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Nova kadrovska novica iz Murske Sobote, po zadnjih prihodih še podaljšanje pogodbe. V Fazaneriji ostaja Luka Bobičanec, ki bi se mu prihodnjo sezono iztekla pogodba, a temu ne bo tako. Bobičanec je danes podaljšal pogodbo še za dodatni dve leti in bo v čarno-bejlon igral še najmanj do 30.6.2024.

Luka je v Murski Soboti že četrto sezono, za Muro je v PLT, drugi slovenski ligi in slovenskem pokalu odigral 137 tekem in ob tem dosegel 48 zadetkov. Prav tako je zbral osem nastopov v kvalifikacijah za Ligo prvakov in Ligo Evropa ter se trikrat vpisal med strelce.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Luka Bobičanec

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu