Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Med nominiranci sedem akterjev Mure
20. julij 2020

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS), bo po koncu sezone 2019/2020 podelil priznanja za najboljše nogometaše iztekajoče sezone. Med nominiranci je šest igralcev Mure in trener Ante Šimundža. Za najboljšega vratarja se poteguje Matko Obradović, za branilca Matic Maruško, za vezista Nino Kouter in Luka Bobičanec ter za napadalca Amadej Maroša. V kategoriji najboljši mladi igralec je nominiran Luka Šušnjara.

SPINS bo izbral enega vratarja, štiri obrambne igralce, tri vezne igralce in tri napadalce.

NOMINIRANCI

VRATARJI: Matjaž Rozman (Celje), Igor Vekić (Bravo), Matko Obradović (Mura).
BRANILCI: Matic Maruško (Mura), Mitja Viler (Maribor), Miral Samardžić (Olimpija), Mario Jurčević (Olimpija), Macky Bagnack (Olimpija), Nemanja Jakšić (Aluminij), Žan Zaletel (Celje), Nemanja Mitrović (Maribor).
VEZISTI: Nino Kouter (Mura), Luka Bobičanec (Mura), Rok Kronaveter (Maribor), Tomislav Tomić (Olimpija), Stefan Savić (Olimpija), Luka Menalo (Olimpija).
NAPADALCI: Ante Vukušić (Olimpija), Mitja Lotrič (Celje), Dario Vizinger (Celje), Amadej Maroša (Mura), Aljoša Matko (Bravo), Roko Baturina (Bravo).
NAJBOLJŠI TRENER: Dušan Kosič (Celje), Dejan Grabić (Bravo), Ante Šimundža (Mura).
NAJBOLJŠI MLADI NOGOMETAŠ: Luka Šušnjara (Mura), Dario Vizinger (Celje), Aljoša Matko (Bravo).
NAJBOLJŠI NOGOMETAŠ: Ante Vukušić (Olimpija), Mitja Lotrič (Celje), Dario Vizinger (Celje).

Letošnji izbor je že 16. izbor naj nogometašev sezone.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu