Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Mladince tare pomanjkanje nogometnih čevljev
24. september 1943

Mladinci Mure, ki so prejšnjo sezono navduševali občinstvo in prepričljivo osvojili prvenstvo želijo tekmovati tudi v letošnji sezoni 1943/44. Žal se ekipa sooča s pomanjkanjem opreme, saj je le-ta v večini pristala pri drugi ekipi Mure, ki se je letos prvič podala v prvenstvene boje.

Tare jih pomanjkanje nogometnih čevljev, zato jim je na pomoč priskočilo Soboško združenje levente, ki se je obrnilo na območno združenje s prošnjo za donacijo. Mladinci za opremo potrebujejo 2500 pengov. Če jim bo uspelo zbrati denar bodo lahko 10. oktobra pričeli s prvenstvenimi boji.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu