Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura bo igrala proti ekipi letalcev

V nedeljo, 13. februarja 1944, bo Mura ob dveh popoldne igrala pripravljalno tekmo proti ekipi sombotelskega letališča. Gre za nogometaše, ki vojaški rok služijo kot letalci oz. aviatičari. Med njimi je tudi nekdanji igralec Mure Jože Gerenčer, ki je po koncu minule sezone odšel na služenje vojaškega roka in sedaj igra za Haladas. Ekipa sombotelskega letališča je po moči enakopravna madžarskemu drugoligašu.

Letalce bodo v Murski Soboti zastopali sledeči igralci: Fehér(SzFC) — Fülöp(SLE), Liscsey(SzFC) — Haragovics(V.Move), Gerenčer(HVSE), Básti(SLE) — Kregál(KLE), Kovács IV.(SzFC), Kovács, Horváth, Steiner(SVSE). Rezerve: Vermes(SVSE), Török(Elektromos).

Za Muro bodo igrali: Jandl, Bencik II, Osterc, Matuš, Klajnšček, L. Deškovič, Kukanja, Klepec, M. Deškovič, Zelko, L. Bencik, Draposa, Ösze, Takač in Winkler.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu