Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura v Turčijo

Odhod z letališča Edvarda Rusjana Maribor. Z leve: Žan Karničnik, Nino Kouter in Marin Karamarko. Foto: nsmura.si

Nogometaši Mure so se danes odpravili na trinajstdnevne priprave v Turčijo. Tja so se odpravili ob 10.00 iz mariborskega letališča. Zaradi znižanja stroškov so si delili letalo skupaj z ekipama Celja in Maribora.

Mura bo priprave opravila v Lari, ki je od Beleka oddaljen slabe pol ure. Nastanjeni bodo v hotelu Miracle Resort. Zraven treningov bodo igrali še tri pripravljalne tekme in sicer:

22. januar - Mura : Vojvodina (srbski prvoligaš)
26. januar - Mura : SC Rotor Volgograd (ruski prvoligaš)
31. januar - Mura : FC Vorskla Poltava (ukrajinski prvoligaš)

V Turčijo je odpotovalo 30 nogometašev in sicer: Matko Obradović, Marko Zalokar, Dušan Gyergyek, Lan Erjavec, Matic Maruško, Jan Gorenc, Jure Travner, Dragan Lovrić, Marin Karamarko, Klemen Šturm, Klemen Pucko, Žan Karničnik, Žiga Kous, Nino Kouter, Alen Kozar, Tomi Horvat, Aljaž Antolin, Tio Cipot, Luka Bobičanec, Filip Kosi, Renato Simić, Staniša Mandić, Samsindin Ouro, Mihael Klepač, David Đurak, Vito Štrakl, Kevin Žižek, Andrija Filipović, Kai Cipot in Amadej Maroša. Zaradi poškodbe sta v Murski Soboti ostala Marko Brkić in Luka Marič.

Črno-bela baza v Turčiji bo v hotelu Miracle Resort. Foto: booking.com

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu