Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Namesto Brežic medsebojna tekma

V skoku Dragan Lovrić in Luka Bobičanec. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure se se danes pomerili v medsebojni tekmi. Sprva je bila predvidena tekma med Muro in drugoligašem Brežicami. Zaradi še vedno veljavnih ukrepov za zajezitev koronavirusa so lahko nogometno aktivne le profesionalne ekipe. Brežice to niso, zato je tekma pričakovano odpadla. Na igrišču z umetno ravo sta se pomerili dve enajsterici Mure - Mura črni in Mura rumeni, Slavili so črni s 4:1, tekma pa je trajala 45 minut.

Mura črni: Zalokar, Karničnik, Gorenc, Travner, Pucko, Horvat, Antolin, Štrakl, Klepač, Maroša in Žižek.
Mura rumeni: Gyergyek, Kous, Maruško, Lovrić, Kosi, Kouter, T. Cipot, Filipović, Bobičanec, Đurak in K. Cipot.

Strelci: Štrakl, Klepač, Horvat in Maroša (11m) za črne. Filipović za rumene.

Zaradi lažjih poškodb so preventivno počivali Šturm, Ouro in Marič. Po prilagojenem programu vadijo Obradović, Karamarko, Kozar, Mandić in Simić. Zaradi poškodbe je izven pogona Brkić.

V ponedeljek sledita še dva treninga v Murski Soboti, po prostem torku pa se čarno-bejli v sredo, 20. januarja zjutraj z mariborskega letališča odpravljajo v Antalyo.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu