Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mura želi igrati prvenstvene tekme v spomladanskem delu sezone 1926/1927
8. april 1927

Mura želi igrati tekme v spomladanskem delu sezone 1926/1927. Foto: Jutro, 8. april 1927

Mura je na vodstvo tekmovanja LNP poslala dopis, v katerem jo prosi, če ji dovoli igranje spomladanskih prvenstvenih tekem v sezoni 1926/1927. Mura je odločitev prejela po pošti. Odločitev, ki jo je klub prejel po pošti ni znana, lahko pa sklepamo, da ji vodstvo tekmovanja tega ni dovolilo. Rezultate Mure namreč ne najdemo med odigranimi tekmami mariborskega okrožja LNP.

Mura v jesenskem delu sezone 1926/1927 ni odigrala nobene tekme.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu