Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Znova so aktivni naraščajniki Mure

Velikonočna nedelja prinaša tekmo nraščajnikov Mure. Foto: Mörszka krajina, 17. april 1927

Velikonočna nedelja in ponedeljek (17. in 18. april 1927) prinašata zanimiv športni program v Murski Soboti. Medtem ko članska nogometna ekipa še vedno ne tekmuje, so na drugi strani aktivni juniorji Mure. Na velikonočno nedeljo se bodo ob 14.30 pomerili proti kombinirani ekipi Ljutomera in Ormoža.

Velikonočno dogajanje je pripravila S.K. Mura, vsled velikih uspehov hazene. Tako bodo v Murski Soboti gostovale najmočnejše hazena ekipe iz Hrvaške HAŠK, Vesna in trg. akademija.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu