Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura znova z reprezentanti

Leard Sadriu Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

V reprezentančnem premoru, ki bo nastopil po domači tekmi z Gorico bodo članski reprentančni dres oblekli trije Muraši. Mirlind Daku in Leard Sadriu sta bila vpoklicana v reprezentanco Kosova, ki bo odigrala dve prijateljski tekmi proti Armeniji in Ferskim otokom. V reprezentanco Litve pa je dobil vpoklic Domantas Šimkus, ki se bo v tekmi polfinala baltskega pokala pomerila z Islandijo in nato odigrala še tekmo za prvo oz. tretje mesto.

Reprezentanca Slovenije do 21 let bo odigrala prijateljsko tekmi proti reprezentanci Črne Gore in Bolgarije. Tekma z Bolgarijo bo 21. novembra na Fazaneriji. Vpoklic selektorja Milenka Ačimovića sta si prislužila Tio Cipot in Srđan Kuzmić.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu